Veel gestelde vragen

Op al uw vragen een antwoord

Prijzen

Wat zijn de mogelijkheden voor een groepskorting?

Ondanks de zeer scherpe prijzen op onze website werken we indien mogelijk graag mee aan een groepskorting. Mochten we mogelijkheden daartoe zien nemen we vaak al ongevraagd contact op bij aanvragen vanaf 8 personen. We hebben ook veel ervaring in het samenstellen van voetbalreizen voor grote groepen van 20 personen of meer. Hoe flexibeler u bent, hoe goedkoper we de reis vaak kunnen samenstellen. Echter, houdt er rekening mee dat vluchtkosten vaak duurder worden naarmate je met meer personen reist. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

Krijgen kinderen ook korting?

De inkoopkosten van voetbalreizen zijn voor volwassenen en kinderen zo goed als gelijk. Hooguit loont het zich soms om een familiekamer te boeken voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kortingen daarvoor zijn al in het boekingsproces verwerkt (zie de kamerkeuze). Helaas is het niet mogelijk om daarnaast nog verdere kinderkorting te bieden.

Wat betekenen de "vanaf" prijzen op jullie website?

Onze “vanaf” prijzen geven het goedkoopste basispakket voor de betreffende wedstrijd aan. Op de basispakket-pagina wordt uitgelegd wat daarbij inbegrepen is. Het gaat om het goedkoopste type wedstrijdticket, het goedkoopste hotel, en (indien relevant) de goedkoopste reisroute. Het basispakket kunt u in de boekingsmodule daarna makkelijk aanvullen op basis van uw wensen. De meerprijzen voor aanpassingen worden voortdurend duidelijk gecommuniceerd en vindt u ook ook in de offerte of in het winkelwagentje terug, voordat u de reis definitief bevestigd. 

Hoe komt het dat jullie prijzen kunnen fluctueren?

Voetbalreizen zijn gebaseerd op veranderende inkoopkosten. Dit komt met name door stijgende vluchttarieven bij de luchtvaartmaatschappijen. Als er meer stoelen zijn geboekt op een bepaalde vlucht verhogen de luchtvaartmaatschappijen de prijs voor de overgebleven stoelen. Naarmate de datum van vertrek dichterbij komt zullen onze inkoopkosten en daarmee verkoopprijzen stijgen. Bij een stijgend belang van wedstrijden (zeker wat later in het seizoen) kunnen ook de kosten voor wedstrijdtickets stijgen. Hoe eerder u boekt, hoe betere prijzen we kunnen bieden. Let op: als uw reis eenmaal bevestigd is kunnen de kosten niet verder stijgen, tenzij nadrukkelijk vermeldt. Dit is echter nog niet eerder gebeurd.

Komen er nog extra kosten of toeslagen bij?

Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW (volgens de reisbureauregeling), luchtvaartbelastingen en alle andere toeslagen. U betaalt geen boekingskosten. Na boekingsbevestiging kunt u eventueel nog geconfronteerd worden met omboekingskosten van de reis vanwege een wedstrijdverplaatsing. Tegen deze mogelijke kosten kunt u zich echter verzekeren via onze unieke Forza Wedstrijdgarantie.

Zijn de prijzen op jullie website per persoon?

De prijzen op onze website zijn per persoon en gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen en een tweepersoons bezetting van de hotel kamer(s). Bij een boeking voor één persoon geldt er een toeslag voor de verplichte éénpersoonskamer. Als u voor een andere oneven (!) aantal personen wilt boeken kunt u in de offertemodule ook voor een driepersoonskamer kiezen. In dat geval geldt er geen extra toeslag.

Waarom zijn voetbalreizen in het algemeen vrij prijzig?

De meeste clubs in ons aanbod zijn erg populair en de wedstrijden zijn veelal uitverkocht. Het is voor ons én andere voetbalreisbureaus veelal onmogelijk om rechtstreeks bij de clubs in te kopen en daardoor zijn we afhankelijk van officiële agenten en/of ‘third party’ ticket leveranciers om garanties op goede zitplaatsen te hebben. De kwaliteit en gegarandeerde beschikbaarheid staat voorop, maar daarvoor betalen we een toeslag. De prijzen van schaarse tickets voor dit soort uitverkochte evenementen zijn gebaseerd op de marktwerking van vraag en aanbod en reflecteren het profiel van de betreffende wedstrijd. Hoe belangrijker de wedstrijd, en hoe meer mensen er bij willen zijn, hoe hoger onze inkoopkosten. Onze inkoopkosten zijn daarom vaak een veelvoud van de prijs die op het kaartje staat. We zijn al sinds 2002 actief in deze branche en verfijnen ons netwerk aan ticket partners voortdurend. Hiermee kunnen we de meest betrouwbare tickets voor de relatief beste prijzen aanbieden.