Napoli

Rating: 3 stars Stadio San Paolo   Napels, Italië

Voetbalreizen Napoli

In de zomer van 1984 doet Napoli de belangrijkste aankoop uit de geschiedenis van de club: het haalt voor een recordbedrag Diego Maradona van FC Barcelona. Maradona wordt in Italië een superster en zorgt voor een ongekende succesperiode in het arme Napels. Een voetbalreis naar Napoli is vanwege de fanatieke supporters sowieso de moeite waard, maar zeker nu de Napolitanen weer mee strijden om de bovenste plaatsen!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Let op: wedstrijden worden pas enkele weken voor de betreffende speelronde definitief vastgesteld. Met de Forza Wedstrijdgarantie bent u beschermd tegen verplaatsingen.Toon resultaten

(5) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2023

 • Serie A
  zondag
  02 apr 15.00 u
  Napoli
  Napoli v AC Milan
  AC Milan
  Vanaf
  339
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  16 apr 15.00 u
  Napoli
  Napoli v Hellas Verona
  Hellas Verona
  Vanaf
  299
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  30 apr 15.00 u
  Napoli
  Napoli v Salernitana
  Salernitana
  Vanaf
  419
  Per persoon
  Boek nu

mei 2023

 • Serie A
  zondag
  07 mei 15.00 u
  Napoli
  Napoli v Fiorentina
  Fiorentina
  Vanaf
  249
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  21 mei 15.00 u
  Napoli
  Napoli v Internazionale
  Internazionale
  Vanaf
  439
  Per persoon
  Boek nu

Hoe reist u naar Napoli

Boek zelf uw reis naar Napels en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar het schitterende Napels, gelegen aan de voet van de beroemde vulkaan Vesuvius. Napels Airport ligt aan de rand van de stad, zo'n 6 kilometer ten Noordoosten van het centrum. Er is een ruim aanbod aan betaalbare vluchten naar de stad die voor voetballiefhebbers altijd bekend zal staan als de stad van Argentijns clubicoon Diego Maradona. Hieronder zie je ze allemaal.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 25 IT Luchthaven Napels
BE Charleroi Airport 2 u 15 IT Luchthaven Napels
DE Dusseldorf Airport 2 u 10 IT Luchthaven Napels
DE Keulen Airport 2 u 05 IT Luchthaven Napels
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 15 IT Luchthaven Napels
NL Eindhoven Airport 2 u 20 IT Luchthaven Napels

Vertrek

Aankomst

Napels

Forza tips over uw reis naar Napels
"Eerst Napels zien en dan sterven" is een bekende uitdrukking. Deze Zuid-Italiaanse havenstad is net als Rome eigenlijk één groot openluchtmuseum, en mede daarom een populaire bestemming voor (voetbal)toeristen. De stad heeft een eigen luchthaven die dichtbij het centrum ligt, maar eigenlijk ook de enige geschikte optie is voor een reis naar Napels. In de wijde omgeving is er verder geen luchthaven te bekennen. Dat is ook niet nodig, want er zijn meer dan voldoende vluchten vanuit Nederland en België beschikbaar, zoals je hierboven kunt zien. Zeker bij tijdig plannen zijn deze vluchten ook goedkoop, dus er is geen enkele reden om een bezoek aan de stad van Diego Maradona nog langer uit te stellen.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Napels
Luchthaven Napels
Napels 80144, Italië
De internationale luchthaven van Napels ligt niet meer dan 6 kilometer ten Noordoosten van het centrum van de stad. Natuurlijk kun je prima met de bus naar het centrum, maar bij 3 personen of meer is een taxi zeker niet (veel) duurder.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 5 kilometer

Lees meer

Stadio San Paolo

Het Stadio San Paolo behoort tot de grootste stadions van Italië. Het is vooral bekend door de behaalde Scudetto's in de jaren '90, onder leiding van Diego Maradona. Heel Napels wil het stadion vernoemen naar de Argentijn. Helaas verbiedt de Italiaanse wet om gebouwen te benoemen naar personen die nog leven of minder dan 10 jaar geleden overleden zijn.

Napels

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.