Klantenservice

 • Contact

  Wij helpen u graag!

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie m.b.t. uw voetbalreis of één van onze andere activiteiten. We zijn (bijna) overal zelf geweest en geven graag advies uit eigen ervaring

 • Veelgestelde vragen

  Antwoorden op de meest gestelde vragen

  Hopelijk vindt u hier snel de gewenste informatie, maar maak het u zelf niet te moeilijk. We zijn ook altijd bereikbaar om u telefonisch even te helpen.

 • Cadeaubon

  Hiermee maakt u elke voetballiefhebber blij!

  Op zoek naar een leuk cadeau? Met een cadeaubon van Forza Voetbalreizen is alles mogelijk, voor een complete voetbalreis of voor elk bedrag naar keuze (vanaf € 50).

 • Algemene voorwaarden

  Volgens Thuiswinkel Waarborg

  In onze algemene voorwaarden leest u waar u als klant aan toe bent. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij een afgelaste wedstrijd of als u de reis wilt annuleren, etcetera.

 • Over ons

  Al vanaf 2002 de specialist in voetbalreizen en meer!

  Benieuwd naar de geschiedenis van Forza Voetbalreizen, onze medewerkers en onze kijk op een geslaagde voetbalreis? Lees hier meer over Forza.

 • Privacy policy

  Uw gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld

  Forza Sport Travel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 • Klachten

  Voor als u ondanks onze beste bedoelingen toch niet helemaal tevreden bent

  Hebt u klachten of bent u ontevreden over één van de onderdelen van uw sportreis, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan zowel voor, tijdens als na uw reis. Mocht u onze reactie op uw klacht onvoldoende vinden kunt u uw klacht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel voor leggen.

 • Copyright

  Welke rechten horen bij onze content?

  De foto’s op onze website zijn in de loop der jaren zowel van eigen bron afkomstig, of op internet gevonden. Het is geenszins onze bedoeling om inbreuk te maken op auteursrechten.

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!