Risico's van een voetbalreis

Met Forza ongestoord genieten, ondanks wedstrijdverplaatsingen en andere risico’s

Als u voor vertrek ziek wordt en niet kunt gaan, of tijdens uw reis met zakkenrollers te maken krijgt, is het prettig om uw schade te kunnen claimen. Naast deze bekende problemen, zijn er echter ook een aantal specifieke risico’s waar u bij het bezoeken van voetbalwedstrijden mee te maken kunt krijgen. Met bijna 25 jaar ervaring weten wij precies welke dat zijn, en hoe groot deze zijn. We zetten deze ervaring graag in om te zorgen dat u met recht zorgeloos op reis kunt.

Bekijk hieronder de verschillende risico’s die u loopt. Zeker niet om u af te schrikken, maar om goed voorbereid uw voetbalreis te kunnen plannen. Alle informatie is hier te vinden, maar natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen voor vrijblijvend persoonlijk advies. Maak gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaring!

 • Live TV-uitzending

  De wedstrijd wordt buiten uw reisschema verplaatst

  Wedstrijden worden pas enkele weken voor vertrek daadwerkelijk over een weekend (of midweek) verspreid, om er zoveel mogelijk live op TV uit te kunnen zenden. Veelal gaan we uit van een 3-daags verblijf van zaterdag tot maandag (of dinsdag tot donderdag bij midweekse wedstrijden). Mocht de wedstrijd later toch daarbuiten worden verplaatst zullen we je hotelovernachtingen kosteloos aanpassen.

  Oplossing             > Forza Wedstrijdgarantie ©

 • Beker verplichtingen

  De wedstrijd wordt buiten uw reisschema verplaatst

  Met name in Engeland worden competitiewedstrijden gelijktijdig met bekerrondes van de FA Cup en League Cup gepland. Als een team de betreffende ronde weet te bereiken wordt de geplande competitiewedstrijd uitgesteld, en vele weken later (vaak midweeks!) ingehaald. In overleg kunnen we uw verblijf verplaatsen, een andere wedstrijd uitzoeken of zelfs helemaal annuleren.

  Oplossing             > Forza Wedstrijdgarantie ©

 • Onvoorziene omstandigheden

  De wedstrijd wordt op een later (nog te bepalen moment) ingehaald

  Bovenstaande 2 redenen zou u "voorzien" kunnen noemen, omdat we weten dat dergelijke verplaatsingen regelmatig voor komen. De voetbalbond kan echter ook vanwege onvoorziene omstandigheden (zelfs ‘last minute’) besluiten een wedstrijd te verzetten. Denk aan stakingen, terreurdreiging, extreme weersomstandigheden, overlijden van de Queen of andere zwaarwegende redenen. Deze risico’s kunt u afdekken door een beroep te doen op deze “allrisk” annuleringsverzekering.

  Oplossing             > Kortlopende “All risk” Annuleringsverzekering van de Europeesche

 • Persoonlijke redenen

  U bent helaas niet in staat om op reis te gaan

  Er zijn vele persoonlijke redenen waardoor uw voetbalreis wat u betreft niet door kan gaan. Helaas zijn vluchten en wedstrijdtickets veelal niet kosteloos te annuleren, waardoor in zo’n geval een flinke schadepost ontstaat. Met een annuleringsverzekering bent u gedekt voor gangbare risico’s zoals ziekte of een ongeval van uzelf of directe familie. Met de optie “all risk” zijn ook andere voour u zwaarwegende redenen gedekt, zo lang deze “onvoorzien” en “buiten uw schuld” zijn.

  Oplossing            > Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche
  Kortlopende “All risk” Annuleringsverzekering van de Europeesche

 • Schade tijdens je reis

  Bagage weg, zakkenrollers of erger

  Ook tijdens je reis kunnen zaken mis gaan, en dan is het prettig om voor de schade een beroep te kunnen doen op je reisverzekering. We boeken deze altijd inclusief aanvullende dekking voor ongevallen en geneeskundige kosten.

  Oplossing             > Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!