Reisplanning

Boek met onze hulp eenvoudig uw vlucht (of trein) en ben veel goedkoper uit

Forza’s medewerkers zijn zo’n beetje in elke uithoek van Europa geweest en hebben een haast oneindige lijst van stadions en steden bezocht. We zijn met recht ervaringsdeskundigen en helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke voetbalreis. Bij het plannen van een voetbalreis is het van belang om op de hoogte te zijn van onderstaande elementen.

 • Wedstrijdkalender

  Met welke verplaatsingsrisico’s moet u rekening houden?

  Na het inplannen van de voorlopige speelrondes over het seizoen, worden pas later de wedstrijden definitief ingepland. Hierbij wordt rekening gehouden met live TV-uitzendingen en met verplichtingen van de diverse teams in Europese of nationale bekertoernooien. Forza helpt u graag met de achtergronden van deze verplaatsingen en hoe u daar het beste mee om kunt gaan bij het plannen van uw voetbalreis.
  > Lees meer over de speelschema’s van het Europese topvoetbal
  > Lees meer over de risico’s van een voetbalreis

 • Reispagina

  Welke reisroutes zijn er en waar kunt u deze het beste boeken?

  Per bestemming leggen we u uit wat volgens ons de beste reisroutes zijn. In veel gevallen is dat een directe vlucht op de speelstad, maar soms is een nabijgelegen vliegveld een goedkoop en prima alternatief (denk aan Manchester Airport als u naar Liverpool wilt). Soms is ook een boot- of treinreis een geschikte optie, en we leggen dan de voor- en nadelen aan u uit (denk aan Newcastle waar u zowel met de boot als met het vliegtuig naar toe kunt).
  Natuurlijk zetten we u ook op het spoor van de meest geschikte luchtvaartmaatschappijen die de betreffende routes aanbieden, zo bent u snel op de juiste plek om zelf een goedkope vlucht te kunnen boeken.
  > Bekijk ter illustratie de reispagina van FC Barcelona

 • Transferpagina

  Hoe komt u van de luchthaven in de stad en bij uw hotel?

  Met het boeken van uw vlucht heeft u al een belangrijke stap gezet. Maar als u eenmaal op de luchthaven van bestemming bent aangekomen heeft u ook nog een transfer nodig om in de stad en bij uw hotel komen. Ook daarvoor laten we u graag gebruik maken van bijna 25 jaar voetbalreiservaring. Op onze transferpagina leggen we precies uit welke opties er zijn om met de taxi, de bus, trein of huurauto vanaf de luchthaven bij uw hotel te komen. Ook geven we u een goed beeld wat de het verschil in prijs en reistijd is tussen de verschillende transferopties. U kunt dus goed voorbereid op pad.
  > Bekijk ter illustratie de transferpagina van luchthaven "Barcelona El Prat"

Als u eenmaal de juiste reisroute heeft gevonden, heeft u zo uw vlucht geboekt en misschien vindt u het ook wel een prettige gedachte om de transfer vanaf de luchthaven voor vertrek ook al geregeld te hebben. Met onze reisinformatie kan een kind de was doen, en anders mag u ons altijd bellen voor een gratis advies op maat. Nadat u een pakket van ticket(s) en hotel bij ons heeft geboekt, ontvangt u naarmate uw reis dichterbij komt nog meer concrete reistips om uw voetbalreis verder aan te kleden. Bijvoorbeeld met informatie over stadionrondleidingen, fiets tours, openbaar vervoer ter plaatse en meer.

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!