Veel gestelde vragen

Op al uw vragen een antwoord

Overig

Kan ik een voetbalreis ook cadeau doen?

Natuurlijk! Alles is mogelijk wat dat betreft: u zult in de boekingsmodule zien dat u namens iemand anders een reis kunt boeken, en daarnaast bieden we een cadeaubon. Deze is beschikbaar voor elk gewenst bedrag vanaf € 50. Hiermee laat u de keuze van de te bezoeken club over aan de ontvanger van de bon. Onderdeel van onze service is dat we gratis een mooie cadeaubon voor u maken op A4-formaat. Deze cadeaubon is van stevig karton, en kunnen we op maat maken met elke gewenste (persoonlijke) boodschap. Neem contact met ons op voor een voorbeeld en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunnen jullie ook plaatsen voor rolstoelers aanbieden?

Deze vraag krijgen we vaak. We zouden rolstoelgebruikers graag helpen, maar helaas is dat niet mogelijk. De tickets die wij aan kunnen bieden zijn voor de reguliere zitplaatsen in het thuisvak. Voor de uitgifte van rolstoelplaatsen hebben de meeste grote clubs een eigen afdeling 

Kunnen jullie ook plaatsen voor rolstoelers aanbieden?

Deze vraag krijgen we vaak. We zouden rolstoelgebruikers graag helpen, maar helaas is dat voor reisbureaus als wij niet mogelijk. De tickets die wij aan kunnen bieden zijn voor de reguliere zitplaatsen in het thuisvak. Voor de uitgifte van rolstoelplaatsen hebben de meeste grote clubs een eigen afdeling, en u kunt deze alleen rechtstreeks benaderen. Vaak kunt u zich daar inschrijven voor een bepaalde wedstrijd, waarna pas korter voor vertrek bevestigd wordt of u ook bent uitgeloot. We raden dan ook aan uw reis pas te boeken als uw zeker weet dat u tickets zijn toegewezen. We raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met de club van uw voorkeur. Zeker in Engeland is dat vaak goed verzorgd. Zoek op Google met de zoekterm "disability" of "wheel chair" in combinatie met de club van uw voorkeur, en u zult vast vinden wat u zoekt. Veel succes!

Mag ik een fotocamera mee nemen?

Puur formeel is het bij veel clubs niet toegestaan om foto’s te maken. In de praktijk wordt daar zeer coulant mee omgegaan zolang de stewards de indruk hebben dat het om toeristische foto’s gaat (voor privé gebruik). Als u echter een wat meer professionele camera bij heeft dan zou u daarop aangesproken kunnen worden. In het slechtste geval wordt u de toegang geweigerd. Mocht u twijfelen of uw camera te professioneel is (het is een beetje een rekbaar begrip) dan raden we u aan tijdig bij het stadion te zijn en het ter plaatse bij een steward na te vragen. Mocht u de toegang geweigerd worden heeft u in ieder geval nog tijd om uw camera even terug naar het hotel te brengen.