Veel gestelde vragen

Op al uw vragen een antwoord

Boeken en betalen

Bieden jullie ook losse tickets aan?

Helaas kunnen we géén losse tickets aanbieden. Ten eerste worden veel officiële tickets in pakketvorm inclusief hotel aan ons aangeboden. Ten tweede is het voor een betrouwbare levering van de tickets noodzakelijk dat wij minimaal één overnachting voor u mogen organiseren. De tickets worden immers vaak bij het hotel voor u klaar gelegd. We bieden alle mogelijke reismogelijkheden aan, waarbij u middels de Forza Wedstrijdgarantie ook de mogelijkheid heeft zich te verzekeren tegen de onkosten van een eventuele wedstrijdverplaatsing. Het is dus alleszins de moeite waard om de gehele reis door ons te laten ontzorgen. Heeft u desondanks een goede reden waarom u liever zelf uw vlucht, treinreis of andere reisroute wilt regelen? In dat geval kunnen we een offerte op maat voor u maken, bestaande uit de wedstrijdtickets en minimaal één hotelovernachting. Ga dan naar offerte op maat om uw wensen door te geven, of neem op een andere manier contact met ons op.

Hoe kan ik een voetbalreis boeken?

Als u de gewenste voetbalreis via onze offertemodule heeft samengesteld kunt u er voor kiezen om direct te boeken of om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze offerte krijgt u direct binnen en kunt u boeken door op de bevestigingslink in de ontvangen e-mail te klikken. Als het goed is wijst dat zichzelf, en anders neem gerust even contact met ons op.

Kan ik ook telefonisch boeken?

Helaas is het niet mogelijk telefonisch te reserveren. Het is erg belangrijk om geen fouten te maken in de door te geven persoonsgegevens, vandaar dat we vragen uw boeking via de website of door een ingevulde offerte aan ons door te geven.

Is het ook mogelijk bij jullie op kantoor te komen boeken?

Dat is natuurlijk geen enkel probleem. U bent tijdens kantooruren van harte welkom op ons kantoor in Bladel voor geheel vrijblijvend advies of om uw voetbalreis te boeken. We zijn dagelijks van 08.30 tot 17.30 aanwezig, maar het is desondanks handig om even contact op te nemen om uw komst vooraf even te melden.

Hoe lang vantevoren moet ik een voetbalreis boeken?

Vanwege onze uitstekende contacten kunnen we zowat elke voetbalreis nog tot enkele dagen vantevoren voor u organiseren. Echter, om de beste prijzen (én beschikbaarheid) te garanderen geldt het advies “hoe eerder u kunt boeken, hoe beter”. Dit komt met name door de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. In het algemeen is het voor de beste prijzen verstandig om zo’n 1 tot 2 maanden voor de wedstrijddatum uw voetbalreis te boeken, en het liefst eerder.

Kan ik ook na de wedstrijd direct terug vliegen?

Voor de meeste wedstrijden (behalve soms bij een vroege aftrap) geldt dat er geen geschikte vluchten beschikbaar zijn om nog dezelfde dag terug te vliegen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de benodigde reistijd van het stadion naar het vliegveld en de inchecktijd ter plaatse. Voor Engeland is het een alternatief om met eigen vervoer via de Eurotunnel te reizen, in dat geval zou u wel wat later op de avond nog de oversteek terug kunnen maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Waarom bestaan sommige voetbalreizen uit 2 en andere uit 3 dagen?

Bij alle Europese competities is het zo dat wedstrijden in eerste instantie in speelrondes gepland worden, maar pas later (in de regel zo'n 4 tot 6 weken voor vertrek) definitief vast gezet worden op een dag en tijd. De meeste weekendwedstrijden worden op zaterdag of zondag gespeeld, en daarom gaan we dan in eerste instantie uit van (minimaal) 3-daagse reizen van zaterdag tot maandag. Hiermee is de kans al groot dat de nog vast te stellen wedstrijd ook binnen het reisschema gaat passen. Voor midweekse wedstrijden is dat van dinsdag tot donderdag. Soms worden wedstrijden ook op vrijdag- of maandagavond gespeeld waarmee de aftrap wel eens buiten het reisschema zou kunnen vallen. Dit leidt tot omboekingskosten van de vlucht en/of hotelovernachting(en), maar daar kunt u zich tegen verzekeren via de unieke Forza Wedstrijdgarantie. Vanaf het moment dat een wedstrijd definitief is vastgesteld, bieden we ook 2-daagse reizen aan. U kunt bij het zoeken naar wedstrijden op onze site ook selecteren of de wedstrijden al zijn vastgesteld of niet.

Worden we tijdens onze reis begeleid?

Elke voetbalreis is maatwerk, en er is dus geen gids ter plaatse die u bij de hand neemt. Op verzoek is deze natuurlijk wel te organiseren (bij groepsreizen), maar in principe reist u op eigen gelegenheid. Geen zorgen, want met onze uitgebreide Forza Voetbalreisgids en alle overige informatie die u van ons voor vertrek ontvangt is een zorgeloze voetbalreis gegarandeerd. Ook als u toevallig wat minder reiservaring naar het buitenland heeft. Daarnaast zijn we tijdens uw voetbalreis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.

Niet alle reizigers willen naar de wedstrijd. Kan dat?

In de meeste gevallen kunnen we dat zeker regelen. Vraag ons vooraf even naar de korting die we kunnen bieden voor degenen die niet mee naar de wedstrijd zullen gaan. Aangezien buitenlandse wedstrijdtickets vanwege de aard van de branche relatief prijzig zijn kunnen we vaak interessante kortingen bieden. Dat gezegd hebbende is het zeker in het buitenland ook voor niet-voetballiefhebbers een prachtige belevenis om eens een wedstrijd mee te maken!

Hoe kan ik betalen?

Bij Forza betaalt u op rekening: pas als uw voetbalreis beschikbaar is gebleken en volledig is ingeboekt ontvangt u een boekingsbevestiging, met daarbij de factuur. Deze kunt u met behulp van internet bankieren naar ons over maken. In de factuur staat precies uitgelegd naar welk rekeningnummer u het bedrag kunt over maken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de factuur contant te komen voldoen op ons kantoor in Bladel. We zijn dagelijks van 08.30 tot 17.30 aanwezig, maar het is desondanks handig om uw komst vooraf even te melden. Helaas hebben we (nog) geen gelegenheid om credit card betalingen aan te nemen.

Wanneer moet ik betalen?

Na ontvangst van uw boekingsbevestiging met factuur is 50% van het factuurbedrag binnen 5 werkdagen verschuldigd. De rest moet 4 weken voor vertrek op onze rekening staan. Let op: u ontvangt geen deelfactuur voor de 2e betaling. Wanneer u binnen 4 weken voor de wedstrijddatum boekt, is direct het gehele factuurbedrag verschuldigd.

Ik heb geen bevestiging per e-mail ontvangen?

Wellicht heeft uw emailprovider onze email-bevestiging ten onrechte als spam aangemerkt. In dat geval vindt u onze mail terug in uw spamfilter, of bij de map "ongewenste items" of "reclame". Mocht u hem daar óók niet vinden neem dan contact met ons op zodat we er alsnog voor zorgen dat de mail bij u terecht komt.