Transfer van Manchester naar Liverpool

Manchester Airport (IATA: MAN)

, M90 1QX Liverpool GB
www.manchesterairport.co.uk

Manchester Airport ligt zo'n 60 kilometer ten Westen van Liverpool. Liverpool heeft ook een eigen luchthaven ("Liverpool John Lennon Airport"), maar behalve die luchthaven is Manchester Airport een prima alternatief voor een bezoek aan Liverpool. Qua transfertijd is Manchester eigenlijk maar een half uur verder weg, en daarnaast zijn er vaak veel meer (en veelal goedkopere) vluchten naar Manchester te boeken. Ons advies is dus om zeker beide luchthavens te overwegen bij het boeken van een reis naar Liverpool.

Gezien de afstand is de taxi voor deze transfer een dure optie, en vanwege de prima bus- en treinverbindingen die rechtstreeks van Manchester Airport in het centrum van Liverpool aan komen raden we dat veel eerder aan. We adviseren om deze bus- of treintransfer al voor vertrek thuis te boeken, zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Zorg dat je een directe bus of trein boekt die tenminste 60 minuten na aankomst van je vlucht vertrekt. Daarmee heb je normaal gezien voldoende tijd om door de douane controle te gaan, en naar het juiste bus- of treinstation te gaan. Zorg dat je voor de terugweg zo'n 2 tot 2,5 uur voor vertrek van je vlucht weer op de luchthaven aanwezig bent.

Zowel de bus- als trein doen ongeveer een uur over deze reis, maar let op dat de reis direct gaat, en niet via het centrum van Manchester wat onnodige vertraging zou opleveren.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 55 min £ 5 per persoon (enkele reis)
Trein 60 min £ 6 per persoon (enkele reis)
Taxi 50 min £ 75 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!