Transfer van Londen (Stansted) naar Londen

London Stansted Airport (IATA: STN)

Bassingbourn Road, CM24 1QW Londen GB
www.stanstedairport.com

Londen Stansted Airport ligt zo'n 65 kilometer ten Noordoosten van Londen, en heeft meerdere snelle transferopties naar het centrum van Londen.

Wat ons betreft de fijnste optie is de 'Stansted Express' trein. Nadat je in de aankomsthal bent aangekomen, loop je in nog geen 5 minuten zó het treinstation in voor een rit naar het centrum van Londen. De trein stopt op station 'Tottenham Hale' (neem daar de metrolijn 'Victoria') of 'Liverpool Street' (vanaf daar verder met allerlei metrolijnen). Check vantevoren even wat de beste route is naar je hotel, en koop dan ruim voor vertrek al een kaartje voor de trein zodat je het goedkoopst uit bent. Dat kan makkelijk via de link hieronder.
Naast de treintransfer zijn er ook enkele busmaatschappijen beschikbaar die een bustransfer naar het centrum aanbieden. Hiervan biedt 'National Express' de meeste verbindingen en rijdt deze ook het vaakst.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 u 50 min £ 10 per persoon (enkele reis)
Trein 50 min £ 15 per persoon (enkele reis)
Taxi 1 uur £ 95 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!