Transfer van Londen (Heathrow) naar Londen

London Heathrow Airport (IATA: LHR)

Nelson Road, TW6 2GW Londen GB
www.heathrow.com

Het centrum van Londen is vanuit Londen Heathrow Airport snel en goedkoop bereikbaar met de trein en de metro. Een geschikte busverbinding is dus overbodig, en een taxi of Uber relatief erg duur.

De snelste verbinding is de 'Heathrow Express' trein. Je kunt in- en uitstappen op de stations van Terminal 2-3 en Terminal 5. Terminal 4 ligt niet op de route, een keer overstappen op het treinstation van Terminal 2-3 is daarom noodzakelijk. De 'Heathrow Express' vertrekt iedere 15 minuten tussen de luchthaven en het centraal gelegen trein- (en metro) station 'Paddington'. Deze reis duurt nog geen 20 minuten, en je kunt via de buttons hieronder makkelijk nog voor vertrek vanuit Nederland of België je kaartje kopen. Je bent dan meestal het goedkoopst uit.
Naast de treintransfer kun je ook met de metro naar het centrum. Heathrow Airport heeft namelijk een directe metroverbinding op de blauwe 'Piccadilly' line die je in zo'n 50 minuten in het centrum brengt.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Trein 15 min £ 5,50 per persoon (enkele reis)
Metro 50 min £ 3,20 per persoon (enkele reis)
Taxi 1 uur £ 70 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!