Reisverslag

Door Dhr. Mutert uit Duffel (België) (NL)

Paris Saint Germain vs. Stade Rennes

Om de voetbalreis in één woord te omschrijven: TOP! De sfeer in het bijna uitverkochte stadion was nog beter en intenser dan ik verwacht had. Met als hoogtepunt de 2 korte zijden (achter beide goals) die afwisselend hun ploeg vooruit stuwden met gezangen. En natuurlijk was het geleverde spel op de mat ook speciaal en aangemaan om te volgen. Onze zitplaatsen waren naar mijn mening ook perfect, praktisch los in het midden van de lange zijde op medium hoogte. Ideaal om de wedstrijd te volgen. Met het hotel (Holiday Inn Express – Canal De La Vilette) is ook alles vlot verlopen, ik zou geen verbeteringen kunnen verzinnen. Alleen misschien dat het voor mij persoonlijk minder luxueus mag, om dan de totaalprijs wat te drukken. Aangezien het hotel voor ons toch praktisch alleen maar dient om te overnachten. In Parijs ben je tenslotte niet om binnen in het hotel te zitten. Dan moet je naar de Eiffeltoren, de Sacré Coeur, de Champs-Elysées... zoals wij gedaan hebben. Parijs is een geweldig mooie stad. Dat wist ik al, maar het is nog maar eens overduidelijk gebleken. En dan zat het weer nog eens lekker mee, ook mooi meegenomen! We hebben een hoop foto's getrokken, maar die zijn in het bezit van één van men vrienden. Als ik ze in mijn bezit krijg zal ik niet twijfelen om er nog een aantal door te sturen. Over het reisbescheiden was ik ook aangenaam verrast, een keurig boekje met mooie lay-out, foto's, interessante weetjes over PSG en de stad Parijs. Geweldig! Als je het openslaat heb je al volledig zin om de reis aan te vatten! Ik zou zeggen, doe zo voort :) Je mag volgend jaar van ons een nieuwe boeking verwachten, vermoed ik Bedankt om alles naar wens te regelen Met vriendelijke groeten, Pieter (de nieuwe PSG-fan)

Om de voetbalreis in één woord te omschrijven: TOP! De sfeer in het bijna uitverkochte stadion was nog beter en intenser dan ik verwacht had. Met als hoogtepunt de 2 korte zijden (achter beide goals) die afwisselend hun ploeg vooruit stuwden met gezangen. En natuurlijk was het geleverde spel op de mat ook speciaal en aangemaan om te volgen. Onze zitplaatsen waren naar mijn mening ook perfect, praktisch los in het midden van de lange zijde op medium hoogte. Ideaal om de wedstrijd te volgen. Met het hotel (Holiday Inn Express – Canal De La Vilette) is ook alles vlot verlopen, ik zou geen verbeteringen kunnen verzinnen. Alleen misschien dat het voor mij persoonlijk minder luxueus mag, om dan de totaalprijs wat te drukken. Aangezien het hotel voor ons toch praktisch alleen maar dient om te overnachten. In Parijs ben je tenslotte niet om binnen in het hotel te zitten. Dan moet je naar de Eiffeltoren, de Sacré Coeur, de Champs-Elysées... zoals wij gedaan hebben. Parijs is een geweldig mooie stad. Dat wist ik al, maar het is nog maar eens overduidelijk gebleken. En dan zat het weer nog eens lekker mee, ook mooi meegenomen! We hebben een hoop foto's getrokken, maar die zijn in het bezit van één van men vrienden. Als ik ze in mijn bezit krijg zal ik niet twijfelen om er nog een aantal door te sturen. Over het reisbescheiden was ik ook aangenaam verrast, een keurig boekje met mooie lay-out, foto's, interessante weetjes over PSG en de stad Parijs. Geweldig! Als je het openslaat heb je al volledig zin om de reis aan te vatten! Ik zou zeggen, doe zo voort :) Je mag volgend jaar van ons een nieuwe boeking verwachten, vermoed ik Bedankt om alles naar wens te regelen.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!