Reisverslag

Door Dhr. de Swart uit Purmerend (NL)

Manchester United vs. Ajax Amsterdam

Complimenten voor jullie organisatie. Alles was zeer goed geregeld en vooral de duidelijke en heldere communicatie vond ik erg fijn. En daarbij was het boekje ook erg behulpzaam. Daar stond alle belangrijke informatie duidelijk in die we nodig hadden. Dus alles bij elkaar een opsomming van alleen maar positieve punten. Een goed georganiseerde reis, overdag een hele leuke dag in Manchester, waar we eigenlijk alleen maar de Pubs van binnen en buiten hebben gezien en uiteindelijk nog een fantastische wedstrijd in een mooi indrukwekkend stadion waar we nog prachtige plaatsen hadden ook. En tevens was ons hotel de Crown Plaza ook erg mooi, zeer luxe allemaal. Dus helaas heb ik voor jullie geen verbeterpunten, ik zou alleen maar kunnen zeggen ga zo door en onze volgende reis zal ook zeker weer bij jullie geboekt gaan worden. Vriendelijke groeten en tot ziens. Elroy de Swart.

Complimenten voor jullie organisatie. Alles was zeer goed geregeld en vooral de duidelijke en heldere communicatie vond ik erg fijn. En daarbij was het boekje ook erg behulpzaam. Daar stond alle belangrijke informatie duidelijk in die we nodig hadden. Dus alles bij elkaar een opsomming van alleen maar positieve punten. Een goed georganiseerde reis, overdag een hele leuke dag in Manchester, waar we eigenlijk alleen maar de Pubs van binnen en buiten hebben gezien en uiteindelijk nog een fantastische wedstrijd in een mooi indrukwekkend stadion waar we nog prachtige plaatsen hadden ook. En tevens was ons hotel de Crown Plaza ook erg mooi, zeer luxe allemaal. Dus helaas heb ik voor jullie geen verbeterpunten, ik zou alleen maar kunnen zeggen ga zo door en onze volgende reis zal ook zeker weer bij jullie geboekt gaan worden.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!