Reisverslag

Door Dhr. Marsman uit Haarlem (NL)

Manchester United vs. Ajax Amsterdam

De reis en het hotel (Malmaison Manchester) waren prima geregeld, hartelijk dank daarvoor! En natuurlijk was het geweldig om een wedstrijd van Ajax op Old Trafford mee te maken. En dat ze ook nog wonnen was uiteraard helemaal fantastisch!! Het centrum van Manchester is best aardig om een dagje in rond te lopen. Met name de omgeving van Piccadilly Gardens (groot plein) is leuk. We hebben daar in afwachting van de wedstrijd bier gedronken in een kroegje waar het al gezellig vol zat met zowel Ajacieden als Manchester United fans. Eén van de pubs uit het boekje kwamen we ook tegen bij een wandeling door het centrum, maar die was zo druk dat er niemand meer binnen werd gelaten. Erg leuk overigens het boekje en meer dan volledig. Al met al dus een zeer geslaagde trip. Nogmaals hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Arne Marsman

De reis en het hotel (Malmaison Manchester) waren prima geregeld, hartelijk dank daarvoor! En natuurlijk was het geweldig om een wedstrijd van Ajax op Old Trafford mee te maken. En dat ze ook nog wonnen was uiteraard helemaal fantastisch!! Het centrum van Manchester is best aardig om een dagje in rond te lopen. Met name de omgeving van Piccadilly Gardens (groot plein) is leuk. We hebben daar in afwachting van de wedstrijd bier gedronken in een kroegje waar het al gezellig vol zat met zowel Ajacieden als Manchester United fans. Eén van de pubs uit het boekje kwamen we ook tegen bij een wandeling door het centrum, maar die was zo druk dat er niemand meer binnen werd gelaten. Erg leuk overigens het boekje en meer dan volledig. Al met al dus een zeer geslaagde trip. Nogmaals hartelijk dank!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!