Reisverslag

Door Dhr. Bogerd uit Houten (NL)

Manchester United vs. Ajax Amsterdam

Hierbij wil ik jullie laten weten dat de trip die jullie verzorgd hebben voor ons geweldig was. De vlucht was goed geregeld, het hotel (Doubletree by Hilton) meer dan goed ook hadden we een goede plek in het stadion. Aan het informatie boekje hebben we veel gehad, het was prettig om bij ons te hebben. Volop informatie over openbaar vervoer, hotel en club. Ik zal jullie zeker aanraden bij een ieder die een voetbalreis wil gaat maken. Met vriendelijke groeten. Wim Bogerd uit Houten

Hierbij wil ik jullie laten weten dat de trip die jullie verzorgd hebben voor ons geweldig was. De vlucht was goed geregeld, het hotel (Doubletree by Hilton) meer dan goed ook hadden we een goede plek in het stadion. Aan het informatie boekje hebben we veel gehad, het was prettig om bij ons te hebben. Volop informatie over openbaar vervoer, hotel en club. Ik zal jullie zeker aanraden bij een ieder die een voetbalreis wil gaat maken.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!