Reisverslag

Door Dhr. Verhagen uit Berlicum (NL)

Fenerbahçe SK vs. Ankaragucu

Het was in één woord geweldig, dit is een echte aanrader, voor elke voetballiefhebber! Supergoed hotel (Conrad Hotel), hier heeft zelfs twee maanden geleden Obama geslapen, daar waren ze erg trots op! De kaartjes waren er een uur na onze aankomst op zaterdag en we zaten twee aan twee, advies naast elkaar en niet de onderste vijf rijen, die Turken zijn compleet gestoord?! Istanbul zelf heeft mij compleet verrast in positieve zin, we hadden gelukkig super mooi weer en een aanrader is club Reina onder de brug ! Gegroet , Richard Verhagen.

Het was in één woord geweldig, dit is een echte aanrader, voor elke voetballiefhebber! Supergoed hotel (Conrad Hotel), hier heeft zelfs twee maanden geleden Obama geslapen, daar waren ze erg trots op! De kaartjes waren er een uur na onze aankomst op zaterdag en we zaten twee aan twee, advies naast elkaar en niet de onderste vijf rijen, die Turken zijn compleet gestoord?! Istanbul zelf heeft mij compleet verrast in positieve zin, we hadden gelukkig super mooi weer en een aanrader is club Reina onder de brug!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!