Reisverhaal

Door Dhr. van den Eijnden uit Someren (NL)

Liverpool FC vs. Manchester United

Na de sfeer rond het stadion en in de fanshop te hebben geproefd en diverse streetarts uit de Forza voetbareisgids te hebben gezien, gingen we Anfield in. De wedstrijd bleef helaas 0-0 maar we hebben ons geen seconde verveeld.

Al maanden keken we er naar uit, de North West derby. Liverpool tegen Man Utd, Klopp tegen Ten Hag.

Na geland te zijn op Manchester Airport met de trein door naar het centrum van Liverpool. Dat verliep vloeiend. Het hotel (Atlantic Tower) was prima, maar niets bijzonders.

De volgende dag was matchday! Na het ontbijt wandelend naar het stadion van stadgenoot Everton, waar we een rondleiding mee hebben gepikt. Daarna via Stanley Park in 5 minuten wandelen naar Anfield.

Na de sfeer rond het stadion en in de fanshop te hebben geproefd en diverse streetarts uit de Forza voetbareisgids te hebben gezien, gingen we Anfield in. Daar stond een uitgebreid warm- en koudbuffet op ons (en vele andere) stond te wachten. De zitplaatsen waren echt perfect en toen het You'll never walk alone... De wedstrijd bleef helaas 0-0 maar we hebben ons geen seconde verveeld.

Na de wedstrijd in het centrum nog even de Cavern Club in, waar The Beatles begonnen zijn, om ook die sfeer te proeven. Daarmee sloten we een top weekendje Liverpool af. Dank voor de organisatie!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!