Reisverhaal

Door Dhr. Vonk uit Ede (NL)

1.FC Union Berlin vs. FC Augsburg

Een ervaring om nooit te vergeten en zeker aan te raden.

Vrijdagmiddag vanaf Arnhem centraal vertrokken met de trein rond 21:00 aangekomen in Berlijn, ingecheckt en de stad in gegaan om wat te eten. Volgende dag op tijd weer lukt om de stad te gaan bezichtigen. Veel landmarks gezien zoals op de foto's terug te zien en na de lunch met de taxi naar het stadion gegaan. Geweldige atmosfeer met een thuispubliek wat ruim voor de wedstrijd al aan het meezingen is. Spannende wedstrijd met een gelijkspel als eindresultaat. Vervolgens rondom het stadion nog wat gegeten en gedronken en weer naar de binnenstad van Berlijn gegaan om wat te gaan drinken.

Volgende dag uitgebreid ontbijt gehad en rond 11u weer de trein naar NL. Voldoende ruimte in de trein om wat te eten en te drinken en om een kaartspel te doen. Rond 19:00 waren we weer thuis en konden we bijkomen van een enerverende reis. Bedankt voor het ontzorgen en het regelen van hotel en voetbaltickets. Een ervaring om nooit te vergeten en zeker aan te raden.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!