Reisverhaal

Door Dhr. Postma uit Meppel (NL)

Bayern München vs. Schalke 04

Wij maken altijd een top 3 na onze voetbalreizen. En eerlijk is eerlijk, deze voetbalreis naar München staat bij ons nu met stip op 1.

We zijn naar de wedstrijd FC Bayern München tegen FC Schalke 04 geweest. Het was in 1 woord met hoofdletters SUPER. Wat hebben wij de 4 dagen in München genoten. Alles was weer super geregeld door jullie. De vlucht, het hotel, de VIP-rondleiding in het stadion en de wedstrijd zelf. Inclusief 6 heerlijke goals.

Wij hadden zelf via Get your Guide op vrijdagavond nog een bier brouwerij/hallen tour geregeld. Dat was erg leuk om te doen. Zijn op een aantal gezellige echte Duitse plekken geweest.

Wat hadden wij een mooie plaatsen in het stadion. Nog heel erg bedankt voor het upgraden daarvan. We zaten op de tribune vlak onder waar ook o.a. Uli Hoeness en Karl Heinz Rummenigge zaten. Plus Oliver Kahn en de TD van de club. De stoelen waar we op zaten om de wedstrijd te bekijken waren echt super met veel beenruimte ook. Het eten was ook heerlijk. We hebben van de culinaire hoogstandjes genoten wat je al aangaf in een eerdere mail. Het drinken werd ook steeds gebracht en in de pauze stond je drankje ook al klaar wat je vooraf had gezegd wat je wilde hebben.

Aan onze tafel in de Business ruimte kwamen we ook nog aan de praat met de eigenaar van een Duits bouwbedrijf. Die wilden wel een keer naar Liverpool toe. Want wij zeiden dat daar een erg mooie voetbalsfeer hangt en de stad erg gezellig is. Ze wilden weten bij wie wij altijd boekten, want we vertelden onze zeer goede verhalen aan hen over jullie over de meer dan 10 jaren dat we al voetbalreizen bij jullie doen.

Het Eurostars Grand Central Hotel was ook prima. De kamer, ontbijt en andere faciliteiten waren allemaal erg goed. Ook het personeel was erg vriendelijk.

De VIP-rondleiding in het stadion was ook erg leuk om te doen. Alles op z'n gemak en tijd zat om alles goed te zien en leuke foto's van te nemen. Na afloop kreeg je nog een glas sekt van hun.

Wij maken altijd een top 3 na onze voetbalreizen. En eerlijk is eerlijk, deze voetbal reis naar München staat bij ons nu met stip op 1.

Op naar de volgende voetbal reis met jullie weer. Nogmaals dank voor alles en we hebben enorm genoten van deze reis en de belevenissen. Tot de volgende keer.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!