Reisverhaal

Door Dhr. Elst uit Roosendaal (NL)

VfL Wolfsburg vs. TSG Hoffenheim

Wij kijken terug op een geslaagde voetbaltrip Duitsland. Wij willen jou dan ook danken voor het regelen van deze reis, waaronder ook de hotelkeuze (Parkhotel). Het hotel is erg rustig gelegen en heeft prima voldaan aan onze wensen.

Afgelopen weekend hebben wij onze voetbaltrip naar Duitsland mogen beleven. Doordat wij al op donderdag vertrokken hebben wij voor vrijdagavond ook kaarten voor Magdeburg tegen Nurnberg kunnen regelen. Een mooie wedstrijd met een 2-2 als eindstand. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we een stadsbezoek aan Magdeburg gedaan.

Zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd Wolfsburg tegen Hoffenheim hebben wij een bezoek gebracht aan Autostadt Wolfsburg (waar deze stad om bekend staat). Dit is ook een ideale gelegenheid als de wedstrijd om 15.30 uur begint om te bezoeken. Uitslag 2-1 en een weerzien op het veld met een oudspeler van onze club NAC en wel Angelino. Ook o.a. Kasper Dolberg en Micky van de Ven maakten onderdeel uit van de match.

Op zondag hebben wij op de terugweg Paderborn tegen Heidenheim bezocht. Veel supporters uit Heidenheim aanwezig en dan te bedenken dat die nog verder van dat stadion wonen dan wij in Nederland. Het kleinste stadion van de Bundesligas wat ons verteld was door de stadionspeaker. Deze hadden wij per mail benaderd om op die donderdag langs te komen voor een kleine stadiontour. Diezelfde donderdag overigens ook nog langs het stadion van Bielefeld gereden.

Al met al kunnen wij terugkijken op een geslaagde voetbaltrip Duitsland. Wij willen jou dan ook danken voor het regelen van deze reis, waaronder ook de hotelkeuze (Parkhotel). Het hotel is erg rustig gelegen en heeft prima voldaan aan onze wensen.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!