Reisverslag

Door Dhr. Maes uit Beveren (BE)

Real Madrid vs. Real Betis Sevilla

Eindbalans: een heerlijke trip en ik ben van plan om nog via Forza Voetbalreizen te reizen. Wat ook goed is, is de ondersteuning van het personeel per e-mail of aan de telefoon!

Het was een prachtige reis, die jammer genoeg voorbij is, maar anderzijds heb ik het toch maar weeral gehad en kunnen ze me deze mooie herinnering nooit meer afnemen. Het reisbureau had alles goed geregeld met het hotel, voetbalticket, ticket voor retourvlucht en enkele "speciale" wensen die ik had. Het hotel, Holiday Inn Bernabeu, was heel goed en ik hoef voor de volgende reis naar het prachtige Madrid geen ander hotel meer. Uiteraard was de zitplaats in het stadion ook heel goed, ondanks het 0-1 verlies van "mijn" Real, beleefde ik er een leuke avond. Uiteraard waren ook de andere dagen van mijn reis, die ik vulde met uitstap naar het centrum, wellness, terrasjes, restaurantbezoek enz... ook heerlijk. Het enige dat minder was, waren de vluchten, ik zeg het meteen, met Ryanair wil ik niet meer vliegen en bij een volgende vlucht wil ik meer comfort, als ook echt bagage en niet enkel handbagage meenemen. Ik zat 2x oncomfortabel in het vliegtuig en zowel bij de heen- als terugreis werd ik veel te streng gecontroleerd, bovendien heeft de bewaking me 2x bestolen van mijn tandpasta en scheerschuim. Anderzijds, verliepen de vlucthten op zich wel vlot, enkel het comfort en de overdreven strenge controles waren er teveel aan. Conclusie: hotel + voetbal: meer dan prima, verloop vluchten: ok, comfort vluchten: onvoldoende. Eindbalans: een heerlijke trip en ik ben van plan om nog via Forza Voetbalreizen te reizen. Wat ook goed is, is de ondersteuning van het personeel per e-mail of aan de telefoon!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!