Al met al een onvergetelijke ervaring!

Door Dhr. Langezaal uit Amsterdam (NL)

Real Madrid vs. FC Barcelona

Op de bucket list van mijn vader en mij stond al jaren een bezoek aan El Clásico. Dit jaar moest het er maar eens van komen en al snel kwamen we uit bij Forza Voetbalreizen. Al met al een onvergetelijke ervaring! Nogmaals dank voor alles!

Op de bucket list van mijn vader en mij stond al jaren een bezoek aan de wedstrijd der wedstrijden; El Clásico. Dit jaar moest het er maar eens van komen en al snel kwamen we uit bij Forza Voetbalreizen. De referenties waren goed en het contact via de mail en telefoon was erg prettig. Uiteindelijk was alles uitstekend geregeld. Een week voor vertrek ontvingen we alle benodigde informatie inclusief een door Forza informatie boekje over (Real) Madrid. Een dag voor vertrek werd onze vlucht naar Madrid helaas geannuleerd, maar al binnen een half uur nam Forza Voetbalreizen contact met mij op en is er direct een alternatieve vlucht geregeld met de luchtvaartmaatschappij. Hierdoor waren we alsnog de dag erna gewoon in Madrid, top geregeld! We hadden een erg goed hotel midden in het centrum van Madrid. Bij aankomst in ons hotel lagen de kaartjes voor ons klaar. En wat voor kaartjes; vlakbij het veld waardoor we de wedstrijd uitstekend hebben kunnen volgen en de spelers van dichtbij kunnen bewonderen. De wedstrijd zelf stelde ook niet teleur en had alles in zich; de voorsprong voor Madrid, een heerlijke solo van Messi zorgde voor de 1-1, na rust de voorsprong voor Barcelona, waarna Madrid in de laatste minuten gelijk maakte en het feest los barstte in het Bernabeu. Echter, in de laatste minuut scoorde Messi alsnog de winnende voor Barcelona. Nu is La Liga nog spannend tot het laatste moment! Al met al een onvergetelijke ervaring! Nogmaals dank voor alles Forza Voetbalreizen!