Alles perfect georganiseerd.

Door Dhr. Hubers uit Doetinchem (NL)

FC Barcelona vs. Osasuna

Dit was onze eerste ervaring met Forza Voetbalreizen maar is echt een aanrader. Alles perfect georganiseerd. Het inchecken voor het vliegen, het hotel, de kaarten echt alles. Namens mijn dochter en ik hartelijk dank hier voor.

Wij zijn 25 t/m 27 april naar Barcelona geweest. Het was überhaupt de eerste keer dat mijn dochter ging vliegen. Bij aankomst in ons werkelijk geweldige hotel H10 Itaca, lagen de kaarten voor stadion bezoek en wedstrijd reeds klaar. Zijn `s middags direct naar Camp Nou gegaan voor de rondleiding. Het was echt indrukwekkend. Hier krijg je echt te zien hoe groot deze club is. Wat bestaat uit geschiedenis, traditie maar ook respect naar de oude spelers toe. Woensdagavond de wedstrijd bezocht. Extra vroeg naar het stadion gegaan om sfeer te proeven maar ook om de spelers aan te zien komen. Dit is overigens mogelijk bij "Acces 8". Om half 7 zijn we naar ons vak gelopen. Hier kregen wij pas echt te zien wat een grootheid Messi is. Dit is KIPPENVEL. Het werd uit eindelijk 7-1 en een fantastische avond die voor herhaling vatbaar is. Dit was onze eerste ervaring met Forza Voetbalreizen maar is echt een aanrader. Alles perfect georganiseerd. Het inchecken voor het vliegen, het hotel, de kaarten echt alles. Namens mijn dochter en ik hartelijk dank hier voor.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!