Prima voetbalreis gehad.

Door Dhr. Kruidenier uit Eibergen (NL)

FC Barcelona vs. Osasuna

We hebben een prima voetbalreis gehad. Wedstrijd zat natuurlijk vol doelpunten, dus dat is altijd leuk. Verder ging alles ook goed, alleen het weer zat niet mee.

We hebben een prima voetbalreis gehad. Wedstrijd zat natuurlijk vol doelpunten, dus dat is altijd leuk. Verder ging alles ook goed, alleen het weer zat niet mee. Dinsdag nog wel prettig met zon, maar woensdag en donderdag toch veel regen en steeds lagere temperaturen. Dus we hebben de fietstour maar niet gedaan, zou meer waterfietsen zijn geworden. Verder naar een aantal voetbalbezienswaardigheden geweest, zoals in het boekje staat. Nog wel een tip: van en naar het vliegveld is nu ook een directe metroverbinding, zag er nog gloednieuw uit, zal nog niet zo lang geleden geopend zijn. Nu kun je dus rechtstreeks met de metro van het vliegveld richting Barcelona, supermakkelijk. Nog een tip: je hebt 2 terminals op het vliegveld die niet echt dicht bij elkaar liggen. Op de vooraf geprinte boardingpass van Eurowings staat niet op welke terminal (1 of 2) je moet zijn. Was ook lastig uit te zoeken vooraf. Stonden dus toch eerst op de verkeerde terminal, dus je komt er dan snel genoeg wel achter. Fotoboek gaan we zeker laten maken. Verder vind ik dat jullie alles goed, vlot en attent hebben geregeld!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!