Reisverslag

Door Dhr. De Herdt uit Lier (BE)

Atletico Madrid vs. Real Sociedad

Dit is een beleving geweest die wij niet vlug zullen vergeten. De voorbereiding van de reis door Forza Voetbalreizen was dan ook af. Een vraag of opmerking was geen probleem voor dit team.

Dit is een beleving geweest die wij niet vlug zullen vergeten. De voorbereiding van de reis door Forza Voetbalreizen was dan ook af. Een vraag of opmerking was geen probleem voor dit team. Ons hotel (Paseo del Arte) was een voltreffer dankzij het fantastisch ontbijt en de goede ligging. Madrid is een zeer mooie stad met enkele bezienswaardigheden die je als voetballiefhebber zeker moet zien. Het koninklijk paleis met de Almudena kathedraal, Puerta del sol, Plaza Major, het Retiro park, het stadion van Real Madrid enz. De sfeer in het stadion van Atletico Madrid was een kippenvelmoment dankzij dirigent Diego Simeone. Tenslotte heeft het weer ook veel goed gemaakt zodat een voetbalreis in april naar een zuiders land onze voorkeur heeft. Bedankt, Forza Voetbalreizen, en doe zo voort.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!