Eintracht Frankfurt

Rating: 2 stars Commerzbank Arena   Frankfurt am Main, Duitsland

Voetbalreizen Eintracht Frankfurt

De fans van Eintracht Frankfurt staan erom bekend tot meest fanatieke en luidruchtige supporters van Duitsland te behoren. Een bezoek aan de gigantische Commerzbank Arena is dan ook een unieke belevenis, waarbij de tribunes soms letterlijk kreunen onder het sfeervolle gezang en gespring. Combineer uw bezoek met een overnachting in Frankfurt. Een moderne stad met wolkenkrabbers, ook wel het ‘Manhattan van Europa’ genoemd.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Let op: wedstrijden worden pas enkele weken voor de betreffende speelronde definitief vastgesteld. Met de Forza Wedstrijdgarantie bent u beschermd tegen verplaatsingen.Toon resultaten

(5) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2023

 • Bundesliga
  zaterdag
  01 apr 15.30 u
  Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt v VfL Bochum
  VfL Bochum
  Vanaf
  249
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  15 apr 15.30 u
  Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt v Borussia Mönchengladbach
  Bor Mönchengladbach
  Vanaf
  279
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  29 apr 15.30 u
  Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt v FC Augsburg
  FC Augsburg
  Vanaf
  259
  Per persoon
  Boek nu

mei 2023

 • Bundesliga
  zaterdag
  13 mei 15.30 u
  Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt v 1.FSV Mainz 05
  1.FSV Mainz 05
  Vanaf
  359
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  27 mei 15.30 u
  Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt v SC Freiburg
  SC Freiburg
  Vanaf
  429
  Per persoon
  Boek nu

Hoe reist u naar Eintracht Frankfurt

Boek zelf uw reis naar Frankfurt am Main en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Frankfurt am Main. Het is vanuit België best een eind rijden (ruim 3 uur vanaf Luik) maar vliegen is niet echt een geschikt alternatief. Je zou eventueel wel voor de trein kunnen kiezen. Hieronder zie je alle mogelijkheden en ons advies.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 4 u 30 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 4 u 30 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 4 u 00 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 4 u 00 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 3 u 15 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 2 u 20 DE Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Frankfurt am Main

Forza tips over uw reis naar Frankfurt am Main

Frankfurt ligt op zo'n 3 uur rijden met de auto vanaf de Belgische grens nabij Luik. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Frankfurt.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NMBS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Frankfurt am Main
Frankfurt (Main) - Hauptbahnhof
Frankfurt am Main 60329, Duitsland
Station 'Frankfurt am Main Hauptbahnhof' is het hoofdstation van de Duitse Spoorwegen (DB) in Frankfurt am Main. Het is een van de drukste in Europa, en heeft een directe lange-afstandsverbinding met Amsterdam en Brussel.

Commerzbank Arena

Het Waldstadion opende in 1925 haar deuren. Om één van de stadions tijdens het WK 2006 te zijn, werd het stadion vrijwel volledig gerenoveerd. Na deze verbouwing is het één van de grootste en meest moderne stadions van Duitsland . De club heeft de naam inmiddels verkocht, waardoor het nu de Commerzbank-Arena heet.

Frankfurt am Main

Frankfurt is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Hessen, en is een stad vol contrasten. Hypermoderne wolkenkrabbers staan vredig naast antieke vakwerkhuizen en welgestelde bankiers staan geduldig met vrijgevochten studenten in de rij voor een kop koffie. De tegenstelling kan niet groter zijn, en toch zijn de inwoners erg vriendelijk en gastvrij.

Frankfurt is één van de meest diverse steden van heel Duitsland: ongeveer 50% van de inwoners is niet van Duitse afkomst. Nationaliteiten van over de hele wereld komen hier samen en vormen samen een heuse smeltkroes van culturen. Frankfurt biedt onderdak aan het hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank en staat bekend als het zakelijke en financiële centrum van Duitsland. In de rest van de wereld staat de stad ook bekend als ‘Mainhattan’ omwille van haar ligging aan de Main en haar buitengewone skyline die sommigen vergelijken met die van New York. Anderen noemen de stad dan weer liefkozend ‘Bankfurt’, een duidelijke verwijzing naar de tal van banken en andere financiële instellingen die hier gevestigd zijn.

Frankfurt is maar een kleine metropool in vergelijking met steden als New York en Parijs. Toch bevat het alle kenmerken van een wereldstad. Eén van de beste voorbeelden is haar transportnetwerk. Frankfurt heeft een eigen luchthaven die, omwille van haar financieel karakter, verbindingen heeft naar zo goed als elk continent en elke belangrijke stad in de wereld.

Een erg hippe reputatie heeft Frankfurt niet. Daardoor krijgen mensen vaak het idee dat Frankfurt een saaie stad is waar enkel serieuze zakenmensen wonen. Ooit was dit misschien wel het geval, maar Frankfurt heeft deze reputatie al lang van zich afgeschud. Tegenwoordig heeft de stad tal van hippe nachtclubs en zijn er teveel cafés om op te noemen. U zult zich er dus zeker vermaken!