Ajax Amsterdam

Rating: 2 stars Amsterdam ArenA   Amsterdam, Nederland

Voetbalreizen Ajax Amsterdam

Na enkele succesvolle jaren onder Frank de Boer, moest Ajax de laatste jaren de landstitel aan aartsrivalen Feyenoord en PSV laten. Zoals altijd wordt van de trainer verwacht dat hij met aantrekkelijk voetbal en Amsterdamse bluf de titel weer terug naar Amsterdam haalt. Combineer een bezoek aan de prachtige ArenA met een weekendje Amsterdam en beleef een leuke voetbalreis!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Ajax Amsterdam

Boek zelf uw reis naar Amsterdam en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Amsterdam

Forza tips over uw reis naar Amsterdam
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Amsterdam ArenA

Bij de opening in 1996 was de Amsterdam ArenA misschien wel het modernste stadion ter wereld. Het heeft de beschikking over een verschuifbaar dak. De ArenA kreeg vaak het verwijt saai en kaal te zijn, maar krijgt steeds meer een 'Ajax'-uitstraling. Onder leiding van de F-side staan de supporters hier volledig achter de 'Godenzonen'.

Amsterdam

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.