Girondins de Bordeaux

Rating: 1 stars Nouveau Stade de Bordeaux   Bordeaux, Frankrijk

Voetbalreizen Girondins de Bordeaux

FC Girondins de Bordeaux is met 6 landstitels één van de succesvolste clubs in Frankrijk. De club waar Zinedine Zidane doorbrak als topspeler werd in 2009 voor het laatst kampioen, maar doet altijd mee om de bovenste plaatsen. Sinds Euro 2016 in eigen land speelt de club in een prachtig nieuw stadion dat in combinatie met de sfeervolle stad de moeite van het bezoeken meer dan waard is.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Girondins de Bordeaux

Boek zelf uw reis naar Bordeaux en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (5)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 45 FR Bordeaux-Mérignac
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 40 FR Bordeaux-Mérignac
BE Charleroi Airport 1 u 35 FR Bordeaux-Mérignac
DE Dusseldorf Airport 1 u 45 FR Bordeaux-Mérignac
DE Keulen Airport 1 u 45 FR Bordeaux-Mérignac

Vertrek

Aankomst

Bordeaux

Forza tips over uw reis naar Bordeaux
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Bordeaux
Bordeaux-Mérignac
Merignac 33700, Frankrijk

Nouveau Stade de Bordeaux

Het Nouveau Stade Bordeaux is de naam van het nieuwe voetbalstadion van Girondins de Bordeaux (vanuit sponsoroverwegingen ook wel 'Matmut Atlantique' genoemd). De bouwwerkzaamheden werden afgerond op 30 april 2015, en de eerste wedstrijd was tussen Girondins de Bordeaux en Montpellier HSC, een duel van de laatste speeldag van het seizoen 2014/15 in de Ligue 1. Het stadion heeft een capaciteit van 42.115 toeschouwers. Girondins de Bordeaux, verliet hun oude Stade Chaban-Delmas om in dit prachtige nieuwe stadion te gaan spelen. Tijdens het EK 2016 in Frankrijk zijn er vijf wedstrijden in dit stadion gespeeld, waaronder de kwartfinale tussen Duitsland en Italië.

Bordeaux

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.