Fotoboek

Gratis bij elke voetbalreis
  • Prachtig fotoboek van Albelli, om blijvend te kunnen nagenieten van uw voetbalreis.
  • Geheel gratis en door ons samengesteld uit uw eigen foto’s!


Een voetbalreis van Forza is iets om met veel plezier op terug te kijken, maar ook om te delen met het thuisfront. De mooiste manier om uw ongetwijfeld sfeervolle foto’s te delen is een fraai fotoboek. Het maken daarvan is een hele klus en vaak komt dat er dan ook niet van. Daarom maakt Forza het u makkelijk: u hoeft ons na terugkeer alleen maar een aantal mooie foto’s door te sturen en wij maken dan een speciaal op maat gemaakt fotoboek voor u. Een waar 'collectors item'!

Hieronder kunt u alvast enkele voorbeelden van ons fotoboek bekijken:


Als u regelmatig voetbalreizen maakt, bedenk dan hoe mooi het is om een rijtje van deze unieke fotoboeken in uw kast te hebben staan. U zult regelmatig aan iedereen die het maar horen wil uw voetbalavontuur nog eens herbeleven.

INHOUD VAN UW FOTOBOEK

Onze fotoboeken bieden een compleet beeld van uw voetbalreis, volgens deze hoofdstukken: 
1) De reis. Beelden van uw reis naar de speelstad, met het vliegtuig, met de auto of anders.
2) Het stadion. Graag zien we u genietend van de sfeer in het stadion. 
3) De wedstrijd. Voor een volledig ‘document’ van uw voetbalreis, voegen we de opstellingen en statistieken toe aan enkele actiefoto’s van de wedstrijd.
4) De stad. Een indruk van uw bezoek aan de speelstad.
5) Gezellig! Verschillende foto’s van jullie op het terras, in de pub of in de het restaurant, genietend van een onvergetelijke voetbalreis.  

Boek dus snel uw voetbalreis bij Forza, dan zorgen wij er voor dat deze een prachtige ervaring wordt waarop u met ons fotoboek met veel plezier op terug zult blijven kijken!


De spelregels van onze Fotoboek-actie:

  • Per boeking krijgt u één fotoboek gratis. Het boek heeft het A5-formaat, en heeft 24 pagina’s in full-colour. Meer fotoboeken zijn uiteraard bij te bestellen, voor slechts € 25 per stuk. Dat heeft u bij boeken al kunnen doen, maar kan ook later nog. Stuur in dat geval een email naar info@forzavoetbalreizen.be met het gewenste aantal stuks.
  • U ontvangt het fotoboek alleen als u een volledige referentie (minimaal 100 woorden) inclusief voldoende geschikte foto’s (van goede resolutie) van uw voetbalreis door stuurt.
  • We vragen u om minimaal 20 en maximaal 35 geschikte foto’s te selecteren voor uw fotoboek. Deze zullen we indien nodig aanvullen met fraaie reeds beschikbare foto’s van de stad, het stadion en de wedstrijd, zodat uw fotoboek het complete ‘verhaal’ van uw voetbalreis vertelt.
  • Forza stelt de structuur en indeling van het fotoboek samen binnen een vast template, over deze indeling wordt niet getwist.
  • Forza Voetbalreizen behoudt zich het recht voor om ongepaste foto’s te weigeren, en in het slechtste geval geen fotoboek samen te stellen. Gelukkig is dat nog nooit nodig geweest.
  • Voor zowel het fotoboek als de referentie geldt dat u door het toesturen van uw foto’s Forza Sport Travel BV toestemming geeft om deze te gebruiken voor relevante communicatie-uitingen. Denk aan onze website, reisgids, social media en eventueel promotiemateriaal.

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!