Referentie indienen

Vul hier uw voetbalreisavontuur in en doe mee aan onze fotoboek actie!

We horen graag hoe uw reis voetbalreis met Forza verlopen is. Uw ervaringen gebruiken we enerzijds om onze dienstverlening nóg beter te kunnen maken, en anderzijds om anderen te laten lezen hoe leuk onze voetbalreizen zijn.
Om te benadrukken dat we het delen van uw ervaringen waarderen, ontvangt u indien gewenst een prachtig fotoboek van uw voetbalreis. Daarnaast worden de leukste referenties elke maand beloond met een cadeaubon van € 100 en een voetbalboek. Onderaan deze pagina leest u meer over deze acties.

Vul hieronder uw reisverslag in
We zijn heel benieuwd naar uw reisverhaal, en waar u het meest van genoten heeft? Natuurlijk willen we weten hoe u de wedstrijd en de sfeer in het stadion beleefd heeft? Maar we zijn ook benieuwd wat u van de stad vond, of het hotel naar wens was, hoe de reis verlopen is met behulp van onze unieke Forza voetbalreisgids, en meer. Misschien heeft u leuke of praktische tips voor ons? We horen het graag!

Persoonlijke gegevens
Reisverhaal
Bladeren…
Bladeren…
Bladeren…
 

HOE STUURT U DE FOTO'S DOOR?

Om een leuke referentie naar ons te sturen is het voldoende om een paar foto’s naar ons door te sturen. Voor een mooi fotoboek zijn er echter zo'n 20 tot maximaal 30 geschikte foto’s nodig. Het fotoboek kent de hoofdstukken ‘De reis’, ‘De stad’, ‘Het stadion’, ‘De wedstrijd’ en ‘Gezellig!’. Misschien kunt u daar bij de keuze van geschikte foto’s rekening mee houden?

Aangezien het om grote bestanden gaat, raden we u aan de foto’s met WeTransfer te versturen. Klik op de link, de rest wijst zichzelf. Bij vragen horen we het graag!


De spelregels van onze Fotoboek-actie:

 • Per boeking krijgt u één fotoboek gratis. Het boek heeft het A5-formaat, en heeft 24 pagina’s in full-colour. Meer fotoboeken zijn uiteraard bij te bestellen, voor slechts € 25 per stuk. Dat heeft u bij boeken al kunnen doen, maar kan ook later nog. Stuur in dat geval een email naar info@forzavoetbalreizen.be met het gewenste aantal stuks.
 • U ontvangt het fotoboek alleen als u een volledige referentie (minimaal 100 woorden) inclusief voldoende geschikte foto’s (van goede resolutie) van uw voetbalreis door stuurt.
 • We vragen u om minimaal 20 en maximaal 35 geschikte foto’s te selecteren voor uw fotoboek. Deze zullen we indien nodig aanvullen met fraaie reeds beschikbare foto’s van de stad, het stadion en de wedstrijd, zodat uw fotoboek het complete ‘verhaal’ van uw voetbalreis vertelt.
 • Forza stelt de structuur en indeling van het fotoboek samen binnen een vast template, over deze indeling wordt niet getwist.
 • Forza Voetbalreizen behoudt zich het recht voor om ongepaste foto’s te weigeren, en in het slechtste geval geen fotoboek samen te stellen. Gelukkig is dat nog nooit nodig geweest.

De spelregels van onze "Referentie van de maand"-actie:

 • Iedere maand wordt de leukste referentie gekozen uit de reacties van de betreffende maand. Om in aanmerking te komen moet u binnen 4 weken na uw voetbalreis uw referentie doorgestuurd hebben.
 • De prijs voor de leukste referentie bestaat uit een Forza cadeaubon twv € 100, en een voetbalboek. De cadeaubon (2 jaar geldig) is in te wisselen op elke Forza voetbalreis naar keuze, behalve speciale aanbiedingen en losse tickets.
 • Wat de "leukste" referentie is, wordt door Forza beoordeeld. Dit kan op vanalles gebaseerd zijn: van een leuk sfeerverslag tot een leuke foto, een speciale bestemming, of bijvoorbeeld een tip voor een gezellige pub of een leuk restaurantje. Alles kan!
 • Forza houdt zich het recht voor om bij onvoldoende (geschikte) referenties bij wijze van uitzondering géén referentie van de maand te selecteren. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.
 • Elke reactie is geheel vrijblijvend, en als u liever niet heeft dat uw reactie op onze website geplaatst wordt kunt u dat natuurlijk aangeven door even een kort mailtje te sturen naar info@forzavoetbalreizen.be
 • Alleen referenties die we ook mogen plaatsen dingen mee naar de prijs van "Referentie van de maand".

 

Voor zowel het fotoboek als de referentie geldt dat u door het toesturen van uw foto’s Forza Sport Travel BV toestemming geeft om deze te gebruiken voor relevante communicatie-uitingen. Denk aan onze website, reisgids, social media en eventueel promotiemateriaal.