Southampton FC

Rating: 2 stars St Mary's Stadium   Southampton, Engeland

Voetbalreizen Southampton FC

Southampton keerde in 2012 terug in de Premier League, en is sindsdien een vaste waarde in de middenmoot. Zeker thuis in het mooie St. Mary's Stadium is de club met prima aanvallend spel lastig te verslaan. Boek een voetbalreis naar de 'Saints' en geniet van typisch Engels voetbal in deze gezellige stad aan de kust.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Southampton FC

Boek zelf uw reis naar Southampton en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Southampton. De beste optie is natuurlijk een directe vlucht op "Southampton Airport", maar daarnaast zijn er ook alternatieven die we verderop bij "Forza reistips" aan je uitleggen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke routes, met daarbij voor jouw gemak ook buttons met directe links naar de betreffende luchtvaartmaatschappijen die deze routes aanbieden.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (4)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 20 GB Londen (Gatwick)
DE Keulen Airport 1 u 30 GB Londen (Gatwick)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 25 GB Southampton
DE Dusseldorf Airport 1 u 35 GB Southampton

Vertrek

Aankomst

Southampton

Forza tips over uw reis naar Southampton

Helaas zijn er maar weinig geschikte directe vluchten op Southampton. En dat is jammer, want de Zuidkust van Engeland is prachtig, en een voetbalreis naar één van de clubs die de regio rijk is, is dan ook zeer aan te raden. Gelukkig zijn er ook alternatieven: als je toch het liefst met het vliegtuig gaat, dan raden we aan een vlucht op Londen Gatwick te boeken, en vanaf daar met de trein door te reizen. Er gaat een directe trein van Gatwick Airport naar Southampton, en deze doet er nog geen 2 uur over.

Het alternatief is om met de auto via de Eurotunnel te reizen. Dan ben je natuurlijk helemaal flexibel in je reisroute. Zeker als je de kosten met 3 a 4 personen kunt delen is dit een goedkope manier van reizen. Na aankomst met de trein in Folkestone, reis je daarna met je eigen auto verder naar Southampton. Deze rit duurt een kleine 3 uur. Voor vragen hier over bel of mail gerust!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Southampton
Londen (Gatwick)
Gatwick RH6 0RN, Engeland
Londen Gatwick Airport ligt zo'n 50 kilometer ten Zuiden van de stad. Met prima treinverbindingen is het niet alleen een geschikte luchthaven voor een bezoek aan Londen, maar ook aan enkele bestemmingen aan de Zuidkust, zoals Brighton, Portsmouth en Southampton.
Reisduur 1 u 35 minuten       Reisafstand 145 kilometer

Lees meer

Southampton
Southampton SO18 2NL , Engeland
Southampton Airport ligt zo'n 7 kilometer ten Noorden van Southampton. In nog geen 10 minuten bent u met openbaar vervoer of taxi in het centrum van deze gezellige stad aan de Engelse Zuidkust.
Reisduur 7 minuten       Reisafstand 8 kilometer

Lees meer

St Mary's Stadium

Southampton

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.