Olympique Lyonnais

Rating: 2 stars Parc Olympique Lyonnais   Lyon, Frankrijk

Voetbalreizen Olympique Lyonnais

Olympique Lyon domineerde in het vorige decennium de Franse Ligue 1. Tussen 2002 en 2008 wonnen 'Les Gones' maar liefst 7 landstitels op een rij. Sindsdien is het woord aan Paris St Germain, maar de fans van Lyon hopen dat de club in het splinternieuwe 'Stade des Lumières' weer om de prijzen mee kunnen doen. Een goede reden voor een bijzondere voetbalreis naar Lyon!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Olympique Lyonnais

Boek zelf uw reis naar Lyon en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (3)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 35 FR Lyon (Saint-Exupéry)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 25 FR Lyon (Saint-Exupéry)
DE Dusseldorf Airport 1 u 55 FR Lyon (Saint-Exupéry)

Vertrek

Aankomst

Lyon

Forza tips over uw reis naar Lyon
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Lyon
Lyon (Saint-Exupéry)
Lyon 69125, Frankrijk

Parc Olympique Lyonnais

Het Parc Olympique Lyonnais (officiële naam), ook wel bekend als Grand Stade de Lyon en Stade des Lumières, is een voetbalstadion in Lyon. Het stadion heeft een capaciteit van 59.186 plaatsen. De vaste bespeler van het stadion is Olympique Lyon, dat uitkomt in de Franse Ligue 1. Hiermee verlieten Les Gones na 65 jaar het oude Stade de Gerland. In totaal werden er tijdens het EK 2016 zes wedstrijden in dit stadion afgewerkt, waarvan vier groepswedstrijden, één achtste finale en één halve finale.

Lyon

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.