Hamburger SV

Rating: 3 stars Volkspark Stadion   Hamburg, Duitsland

Voetbalreizen Hamburger SV

Ondanks enkele teleurstellende seizoenen blijft een bezoek aan Hamburger SV een onverminderd populaire voetbalreis. Combineer een bezoek aan HSV in het prachtige 'Volksparkstadion' met een dagje Hamburg, een bruisende metropool in het Noorden van Duitsland. Voor de liefhebbers mag een avondje stappen aan de beroemde 'Reeperbahn' natuurlijk niet ontbreken.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Hamburger SV

Boek zelf uw reis naar Hamburg en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar het Noord-Duitse Hamburg. Het is vanuit België best een eind rijden (ruim 6 uur vanaf Brussel) maar vliegen is in dit geval een duur alternatief. Je zou eventueel ook voor de trein kunnen kiezen. Hieronder zie je alle mogelijkheden en ons advies.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (4)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 05 DE Hamburg Airport
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 15 DE Hamburg Airport
DE Dusseldorf Airport 1 u 00 DE Hamburg Airport
DE Keulen Airport 1 u 05 DE Hamburg Airport

Vertrek

Aankomst

Hamburg

Forza tips over uw reis naar Hamburg
Hier wordt later nog uitgelegd wat de beste mogelijkheden zijn om naar deze stad te reizen. We zijn nog bezig met het schrijven van deze teksten, maar uiteraard kun je ons al direct bellen of mailen voor vrijblijvend advies.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Hamburg
Hamburg Airport
Hamburg 22335, Duitsland
Hamburg Airport ligt zo'n 11 kilometer ten Noorden van de stad, en is dus niet ver van de binnenstad. In 25 minuten bent u met S-Bahn (metro) of taxi in het centrum.

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Hamburg
Hamburg - Hauptbahnhof
Hamburg 20099, Duitsland
Hamburg Hauptbahnhof is het centrale treinstation van het Noord-Duitse Hamburg. Het is na 'Gare du Nord' in Parijs het drukste treinstation van Europa en is uiteraard goed verbonden met het locale U-Bahn (metro) en S-Bahn (tram) netwerk.

Volkspark Stadion

HSV speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende 'Volkspark Stadion'. Het oude stadion werd voor het WK 2006 in Duitsland volledig afgebroken en helemaal vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Zelfs het veld draaide een kwartslag, om een beter zicht te krijgen vanwege de stand van de zon. Nederland won hier in 1988 in de halve finale van het EK van Duitsland.

Hamburg

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.