Fiorentina

Rating: 2 stars Stadio Artemio Franchi   Florence, Italië

Voetbalreizen Fiorentina

Fiorentina is de trots van de prachtige Toscaanse stad Florence. In het verleden hebben vedettes als Roberto Baggio, Gabriel Batistuta en Luca Toni het beroemde paarse shirt gedragen. ‘Il Viola’ doet normaal gesproken ook weer gewoon mee om de bovenste plaatsen. Ga zelf gerust eens kijken in het 'Artemio Franchi' van Fiorentina!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Fiorentina

Boek zelf uw reis naar Florence en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Florence. Deze prachtige hoofdstad van Toscane heeft een eigen luchthaven, maar directe vluchten op 'Firenze Airport' zijn helaas prijzig. De nabijgelegen luchthavens van Pisa of Bologna zijn een prima alternatief, als je in ruil voor een goedkopere vlucht een iets langere transfertijd op de koop toe neemt. Op deze pagina staan alle vluchten op deze luchthavens bij elkaar, en via de links onderaan lees je meer over de transfermogelijkheden naar het centrum van Florence.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (10)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
BE Charleroi Airport 1 u 50 IT Pisa (Galileo Galilei)
DE Keulen Airport 1 u 40 IT Pisa (Galileo Galilei)
NL Rotterdam Airport 1 u 45 IT Pisa (Galileo Galilei)
DE Weeze Airport 1 u 55 IT Pisa (Galileo Galilei)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 55 IT Pisa (Galileo Galilei)
NL Eindhoven Airport 1 u 45 IT Pisa (Galileo Galilei)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 55 IT Luchthaven Florence
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 50 IT Luchthaven Florence
DE Dusseldorf Airport 2 u 15 IT Luchthaven Florence
BE Luchthaven Antwerpen (Deurne) 2 u 10 IT Luchthaven Florence

Vertrek

Aankomst

Florence

Forza tips over uw reis naar Florence

Florence is de prachtige hoofdstad van de regio Toscane, en daarmee een populaire bestemming voor een stedentrip. Florence Airport ligt zo'n 10 kilometer van het stadscentrum, dus in die zin is het ideaal voor een bezoek aan één van de bekendste cultuursteden van Europa. Helaas is er echter slechts een beperkt aanbod van directe vluchten op Florence, en zeker in de periodes met lekker weer in het voor- en najaar kunnen deze wat duurder uitvallen. Een manier om daar mee om te gaan is om zo vroeg mogelijk je reis te boeken. Houd daarbij wel rekening met het feit dat de Italiaanse wedstrijden pas zo'n 4 tot 6 weken vantevoren definitief over het speelweekend worden verspreid. Bel ons gerust of lees daar mee over elders op onze site. Een andere optie voor een goedkopere vlucht is om uit te wijken naar een luchthaven in de buurt:

Pisa Airport (ook wel 'Galileo Galilei Airport' genoemd) bijvoorbeeld ligt zo'n 80 kilometer ten Westen van Florence, maar een bus- en treintransfer via het centrum van Pisa duurt niet meer dan 1 uur en 15 minuten. Voor Londen een hele normale transfertijd, dus waarom niet voor Florence? Pisa is een belangrijke luchthaven voor Ryanair dus zijn er meerdere goedkope vluchtroutes beschikbaar.

Een ander alternatief is Bologna Airport. Misschien niet direct een voor de hand liggende optie, maar wat ons betreft echter heel geschikt. Ten eerste is er een ruim aanbod van goedkope vluchten op Bologna, en vanaf het centrale treinstation reis je in 40 minuten met de trein naar Florence.

Klik hieronder op de luchthaven van je keuze om meer te lezen over de transfermogelijkheden vanuit die luchthaven(s) naar het centrum van Florence.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Florence
Pisa (Galileo Galilei)
Pisa 56121, Italië
Pisa Airport ligt niet meer dan 6 kilometer ten Zuidwesten van het centrum van de stad die wereldwijd bekend is vanwege de scheve toren. Vluchten naar Pisa worden door meerdere budgetmaatschappijen aangeboden. Een vlucht op Pisa is niet alleen geschikt voor een bezoek aan de gelijknamige stad, maar ook aan het nabijgelegen Florence.
Reisduur 60 minuten       Reisafstand 11 kilometer

Lees meer

Luchthaven Florence
Florence 50127, Italië
Firenze Airport ligt iets ten Noordwesten van het centrum en is met bus en taxi goed bereikbaar. Het is een relatief kleine luchthaven met helaas slechts een beperkt vluchtaanbod vanuit Nederland en België.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 10 kilometer

Lees meer

Luchthaven Bologna
Bologna 40132, Italië
De luchthaven van Bologna ligt 10 kilometer ten Noordwesten van de stad. In nog geen 20 minuten sta je met bus of taxi midden in het prachtige historische centrum van Bologna. Ook steden als Parma, Florence, Reggio Emilia (Sassuolo) en Ferrara (SPAL) zijn prima via Bologna Airport te bereiken.
Reisduur 60 minuten       Reisafstand 105 kilometer

Lees meer

Stadio Artemio Franchi

Het Stadio Artemio Franchi van Fiorentina is gebouwd in 1931 en bestaat volledig uit cement. Blikvanger van het stadion is de 70 meter hoge toren, die 'Torre di Maratona' genoemd wordt. Oorspronkelijk heette het 'Stadio Comunale'. In 1991 veranderde deze naam naar Stadio Artemio Franchi, de ex-president van de Italiaanse bond.

Florence

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.