FC Augsburg

Rating: 1 stars WWK Arena   Augsburg, Duitsland

Voetbalreizen FC Augsburg

FC Augsburg promoveerde in 2011 naar de Bundesliga, en doet sindsdien prima in de middenmoot mee. Onder leiding van de Nederlandse aanvoerder Paul Verhaegh speelt Augsburg in de splinternieuwe Impuls Arena vaak prima voetbal. Ga er gerust zelf eens kijken.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar FC Augsburg

Boek zelf uw reis naar Augsburg en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Augsburg

Forza tips over uw reis naar Augsburg
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

WWK Arena

De WWK Arena is sinds het seizoen 2009/10 de thuishaven van FC Augsburg. Hiermee werd afscheid genomen van het 'Rosenaustadion'. Dit nieuwe moderne stadion is het eerste klimaatneutrale stadion ter wereld. Naast deze 'groene' uitgangspunten is het een echt voetbalstadion, waar de toeschouwers bovenop het veld zitten.

Augsburg

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.