1899 Hoffenheim

Rating: 1 stars Rhein-Neckar-Arena   Hoffenheim, Duitsland

Voetbalreizen 1899 Hoffenheim

In 1990 speelde Hoffenheim nog bij de amateurs, toen oud-speler en miljardair Dietmar Hopp als geldschieter bij de club betrokken raakte. In 2009 werd een splinternieuw stadion betrokken dat plaats biedt aan 30.000 toeschouwers. Na een spectaculaire entree toen het zelfs even koploper was van de Bundesliga, is Hoffenheim nu een stabiele middenmotor met de ambitie om bij de top aan te sluiten.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar 1899 Hoffenheim

Boek zelf uw reis naar Hoffenheim en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Hoffenheim

Forza tips over uw reis naar Hoffenheim
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Rhein-Neckar-Arena

De Rhein-Neckar-Arena is de gloednieuwe thuishaven van TSG 1899 Hoffenheim. Anders dan de naam zou vermoeden, ligt het stadion in het nabijgelegen dorpje Sinsheim. Grondlegger van deze voetbalarena is Dietmar Hopp. Hopp speelde vroeger in de jeugd van Hoffenheim en is tegenwoordig veel méér dan een suikeroom voor de club.

Hoffenheim

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.