AC Milan

Rating: 3 stars Giuseppe Meazza (San Siro)   Milaan, Italië

Club van de maand

AC Milan

> Boek nu een voetbalreis naar AC Milan met € 30 korting per persoon  

Tussen Kerst en Nieuw werden de al een tijdje durende geruchten dan toch waar: Zlatan Ibrahimovic keert terug in Europa. De markante spits tekende als transfervrije speler een contract bij zijn oud-club AC Milan. Hij blijft in ieder geval tot het einde van het seizoen, met een optie voor volgend seizoen. Zlatan speelde eerder al tussen 2010 en 2012 in het rood-zwart. 

In die jaren deed Milan voor het laatst mee in de top van de Serie A, in 2011 werd de club immers kampioen in Italië. Sindsdien is er sprake van een vrije val, en op het moment dat Zlatan tekende stond Milan op een beschamende elfde plaats in de Serie A. De club speelde ruim vijf jaar geleden voor het laatst in de Champions League en speelde ook de afgelopen seizoenen al nauwelijks een rol in de top van de Italiaanse competitie.

Met Zlatan hoopt Milan nog wat te maken van dit seizoen. De Zweed was transfervrij na zijn anderhalf jaar bij Los Angeles Galaxy in de Major League Soccer. Zlatan maakte in anderhalf jaar 53 goals in de Amerikaanse profcompetitie. De inmiddels 38-jarige spits maakte eerder in dienst van Juventus, Internazionale en Milan 122 goals in de Serie A, en heeft daar inmiddels zijn eerste al weer aan toegevoegd. Hij luisterde zijn eerste basisplaats voor Milan sinds zijn terugkeer op met een goal uit bij Cagliari.

Een goed moment om voetbalstad Milaan (nog) eens te bezoeken, en icoon Ibrahimovic nog één keer zelf in actie te zien. Hij zal toch wel een keer zijn schoenen aan de wilgen hangen? Voorlopig wil hij het nog een laatste keer bij zijn geliefde Milan laten zien, en jij kunt er voor een scherpe prijs bij zijn!

Bekijk alle wedstrijden van AC Milan

  

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!